/ 01 Jan

Top 5 leukste karaoke liedjes

Kon je vroeger alleen karaoke in speciale gelegenheden doen, tegenwoordig kan je al heel betaalbaar hele sets voor thuis aanschaffen. Kinderen vinden het helemaal geweldig. Lekker meezingen door de microfoon, leuke lichteffecten die ervoor zorgen dat jouw kindje de ster van de show is, en natuurlijk allerhande andere mogelijkheden zoals het opnemen van de zangkunsten van jouw sterretje.

Je kan meestal ook een telefoon of ander apparaat aansluiten, zodat je allerhande karaoke liedjes kan afspelen. Sommige karaoke machines hebben ook de mogelijkheid om allerhande geluidseffecten daarbij te maken. Denk dan onder meer aan een echo. Dat maakt het allemaal nog echter en jouw kleintje zal een hele show weggeven. Maar wat zijn dan de leukste karaoke liedjes?

Top 5 leukste karaoke liedjes voor kleine kinderen

Voor kleine kinderen wil je natuurlijk dat de liedjes simpel zijn, herkenbaar en makkelijk mee te zingen. Het is dan vooral leuk als ze ook nog bewegingen erbij kunnen maken. Dan gaan ze er helemaal in op en willen ze het ook blijven herhalen.

Top 5 leukste karaoke liedjes voor peuters

 1. Hoofd, schouders, knie en teen
 2. Alle eendjes zwemmen in het water
 3. Hoedje van papier
 4. Klap eens in je handjes
 5. Wij maken een kringetje

Top 5 leukste karaoke liedjes voor kleuters

 1. In de maneschijn
 2. De wielen van de bus
 3. Aankleedlied
 4. Berend Botje
 5. Deze vuist op deze vuist

Top 5 leukste karaoke liedjes voor basisschoolkinderen

Wanneer kinderen op de basisschool zitten, dan is het ook nog eens leuk als ze iets kunnen leren van de liedjes, maar dat hoeft natuurlijk niet. Het moet vooral leuk zijn om te doen. Als jouw kindje al fan is van bepaalde muziek, dan kan je natuurlijk gewoon die liedjes kiezen om mee te zingen.

Als kinderen op de basisschool zitten dan kan je er ook al voor kiezen om liedjes in andere talen te gebruiken voor karaoke. Dat stimuleert de taalontwikkeling. Kinderen leren andere talen het makkelijkste als ze nog jong zijn, daar kun je eigenlijk dus niet vroeg genoeg mee beginnen.

Top 5 leukste karaoke liedjes voor basisschoolkinderen

Met de liedjes van Kinderen voor Kinderen zit je altijd goed. Die blijven ook leuk om te zingen, zijn herkenbaar en makkelijk te leren. Daarnaast zijn ze ook verantwoord. Je weet dan zeker dat het geschikt is voor kinderen. Iet wat met popmuziek niet altijd het geval is.

 1. Kom erbij!
 2. Red de bij
 3. Lentekriebels
 4. Beste weekend
 5. De tijger

Karaoke goed voor de taalontwikkeling

Karaoke is niet alleen maar heel erg leuk voor kinderen. Het is ook nog eens ontzettend goed voor de taalontwikkeling. Kinderen leren zo makkelijker nieuwe woorden. Al zingend en met een melodietjes onthouden ze de woorden en de liedjes ook veel beter. Daarnaast is karaoke ook erg goed voor het zelfvertrouwen.

Kindjes houden van aandacht en met een karaoke set en liedjes die ze leuk vinden om te zingen, worden ze opeens de ster van de show. Er zijn veel verschillende karaoke sets te krijgen en je vindt er altijd eentje die perfect past bij jouw kindje.

Copyright © 2023 Alle rechten voorbehouden | Jutenjulspeelgoed.nl